Benvinguts a Matalasseria Montfort

A Matalasseria AgustÝ Montfort
la història ens avala. Treballem amb matalassos des de 1.881.Qualitat, varietat i atenció post-venda.

  • Matalasseria AgustÝ Montfort
Single Image A la Matalasseria Agustí Montfort, sóm la quarta generació que ens dediquem a la venda de matalassos i complements per al descans dels nostres clients. És un establiment centenari, que des de principis de 1906 ens establirem al carrer xuclà 19, a ciutat vella de Barcelona molt a prop de Plaça Catalunya.
Single Image Al llarg de tots aquests anys hem anat evolucionant des de fer i refer matalassos de llana, cotó, borra, etc... a incorporar , més endavant, sobre els anys 50 els matalassos de molles, i després al voltant de 1960 apareix el làtex porporcionant un nou sistema de descans i així poc a poc van sorgint noves matèries com l’escuma de poliuretà, fibres sintètiques, la viscoelàstica.
Single Image Actualment disposem d’una amplia exposició de matalassos, somiers i complements, per tal que els nostres clients puguin provar-los i apreciar diferències entre uns i altres.
Tot i avançar amb les novetats que van sorgint durant els anys no hem deixat de banda la nostra filosofia d’aconsellar i cuidar als nostres clients, oferint el màxim de qualitat al millor preu i una esmerada postvenda.

Inici ę Delegamont S.L. - Tots els drets reservats           Web desenvolupada per evolucio